2019.05.21. 16:29

Van, akinek ez a rendőrautó. Másoknak napi célszerszám a gyerekek célba juttatásához és nem lehet eltagadni az Opel Astra H-tól, hogy elég kézenfekvő megoldás a használt piacon, ha az ember másfél millió forint körül keresgél. A céltábla közepének közepe ezúttal az 1,6 literes szívó benzinmotor, melyet többféle variációban is megtalálunk ebben a típusban. A MűhelyPRN mai epizódja Dávid autójáról szól, aki 160 ezer kilométer után arra panaszkodik, hogy az Astra lomhább, mint egy 1,2 literes Corsa, ráadásul a fékek sem fognak eléggé. Alaposan átvizsgáltattuk ezt a 2007-es autót a MűhelyPRN sorozat új helyszínén, az Avalon Car(e) Services Bosch Car Service-ben.

Korábbi epizódok

Félretett előítéletek és egy filléres csoda
Gazdája eredetileg Mercedes E osztályt szeretett volna, majd ezt kapta helyette a kereskedésben. Megbánta? Dehogy!
„240-et lélegzetvétel nélkül megy...” De milyen erős?
Gazdája nagyon szereti ezt a 22 éves Volvo S80 T6-ot, ami érthető. Soros, hathengeres benzinmotor, két turbóval, betegen.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.