Váltás világos nézetre

Teljes cikk

A Becsületesnepper kedvence is lehet csalódás?

MűhelyPRN: Honda Jazz 1,2 – 2012.

2024.10.12. 06:50

A Honda Jazz első ránézésre pont olyan kisautó, mint a többi, de aki ismeri bőséges helykínálatát és a hátsó ülések variálhatóságát, az pontosan tudja, hogy mivel nyújt többet korabeli konkurenseinél: jelentősen több benne a hely, és változatosan jól pakolható. A Honda mindent megtett, hogy egységnyi alapterületből a legtöbb helyet hozza ki, a siker érdekében a tankot az első ülések alá tették, és a hátsó futóművet is helytakarékosra csinálták. Van viszont egy tényező, ami a használtautó vásárlóknak talán még ennél is fontosabb: a tartósság és a megbízhatóság.

A Jazz benzinmotorja ugyanis szinte golyóálló, minimális karbantartás mellett kilométerek százezreit futja hibátlanul – a rozsda azonban felütötte fejét már a második generációnál is, és az általános elhanyagoltság is okozhat problémákat. Péter autóját vizsgáljuk át ma. Ha használt autó vásárlása előtt állsz, sok helyen léphetsz csapdára, így semmiképp ne hagyj ki egy alapos Totalcheck átvizsgáltatást.

Ha a korábbi 274 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Amikor a mérőpadon pukkan el a fék...
Három generáción át szolgálta a családot ezt a Felicia, mégsem volt túl sűrű az élete, sokáig csak egyhelyben állt.
Ganxsta Zolee és a tábornok
Zolee a Polski Fiattól és a Ladától a Daewoo-n át jutott el a német prémium trióig, egy Audi és egy BMW után vesz Mercit. Mi pedig átvizsgáljuk!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.