Mi köze a Samsungnak a BMW E30 M3-hoz?

2023.02.12. 09:35

Limitált telóval rukkolt elő a Samsung, ami talán még olyanoknak is nagyon fogja adni, akik iPhone-t használnak. A különkiadás neve Galaxy S23 BMW M Edition és szerencsére nem akarták pár alibi aprósággal letudni a dolgot, hanem rendesen odatették magukat és ennek egy olyan csomag az eredménye, aminek minden része nagyon állat.

Már maga a doboz is BMW-t formáz, méghozzá nem is akármilyet: a speciális S23 Ultrát konkrétan egy piros E30 M3 orrából kell elővenni, amivel ez a telefon tőlünk azonnal megnyerte a legmenőbb csomagolás különdíját. Mennyivel jobb már, mint egy sima papírdoboz?

A csomag része még egy tok, amire a modern M-es BMW-k részlteit rajzták, de a csomag részei még különböző BMW emblémák is, amiket cserélgetni lehet egy kulcstartón. Sőt, van még napszemüveg és szellőrostélyba illeszthető óra is.

Magán a telefonon is vannak egyedi, BMW-s tartalmak: például bekapcsoláskor egy M-es kisvideót játszik le és a főmenün is visszaköszönnek BMW-s elemek. Az M-es BMW-k ötvenedik évfordulóját ünneplő csomag része némi autózás is, ugyanis jár a pakkhoz egy BMW Driving Centre kupon is.

A limitált szériás S23 Ultrát és a hozzá tartozó, igen bőkezű készlet igazi gyűjtői csemegének tűnik, de valószínűleg kevesen jutnak majd hozzá. Összesen ezer darab készül majd a BMW-s Samsungból és csak Dél-Koreában forgalmazzák majd. Az alap S23 Ultra mindenféle BMW-s felütés nélkül 1,6 millió won Dél-Koreában, ami nagyjából 460 ezer forintnak felel meg. Ehhez képest meglepő, hogy a limitált változatért alig kérnek többet: az 1,73 won, vagyis körülbelül 495 ezer forint. Összehasonlításképpen Magyarországon a BMW-shez hasonló – 12 GB memóriával és 512 GB tárhellyel felszerelt – S23 Ultráért 690 ezer forintot kérnek.

Forrás: Samsung

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!