Így vártam a daruskocsit a luxi villanyautómmal

2021.03.08. 08:49
0 hozzászólás

Engedd, hogy a csúcstechnikával kapcsolatos kíváncsiságod és a kárörömed egyszerre csiklandozzon, íme így rohad le egy hipszter villanypróféta világmegváltás közben a 23 milliós autóval:

Mivel a hobbim az, hogy öreg, mókás autókkal járok, általában tartok bennük pokrócot, vizet, pár alapvető szerszámot. Télen a gyereket is bele szoktam szadizni, hogy mindenképpen hozza a meleg kabátját, akkor is, ha épp szép az idő, nehogy aztán miattam fagyjon kockára szegény az út mentén. Mindezek az elővigyázatosságok elmaradtak, amikor a Polestar 2-vel gurultunk be a feleségem belvárosi irodájába, ezért is remegtünk olyan kegyetlenül, mire két óra múlva megjött a daruskocsi a lerohadt tesztautóért.

Az elmúlt tíz év legrosszabb autóipari jóslata volt, hogy a Tesla csak addig legénykedhetik, amíg megjönnek a nagyok, akik tudnak is autót gyártani, nem csak dodzsemeket forrasztanak a sátorban. A Teslának is megvannak a maga keresztjei a kesze-kusza kasztnival, a lehulló dolgokkal, a döglöttre írt adattárolókkal, de ahhoz az esés-keléshez képest, amit a tradicionális gyártók mutatnak be a villanyporondon, még ők a vakok félszemű királyai. 

A megjavított Polestar 2 tesztjét itt olvashatod:Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.