Tovább bővült a BMW márkakereskedelmi hálózata

2008.12.18. 17:59

Nyíregyházán új BMW márkakereskedés és szerviz nyílt, a Wallis Motor Pest pedig elnyerte a BMW QMA minősítését

2008-ban tovább nőtt a BMW márkakereskedések száma, mivel tavasszal megnyitotta kapuit a nyíregyházi Magisz Kft. második BMW márkakereskedése, a Mag3 autószalon, amelyben nemrégiben elkészült a kilenc jármű befogadására alkalmas szervizműhely is. A beruházás teljes összege több mint 450 millió Ft volt, amelyből a bemutatóterem építésére 32.5, a szervizműhelyre pedig közel 20 millió Ft állami támogatást kapott a vállalkozás az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásának segítségével. A BMW csoport 2008-ban életbe lépő követelményeinek megfelelően kialakított új márkakereskedés Nyíregyházán a Debreceni út 233. szám alatt található. A Kovács Rita építész által tervezett épület ősszel elnyerte a 2008. évi „Év Háza” díjat is, amelyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei területi építész kamara hirdetett meg.

A 2430 négyzetméteres márkakereskedés jól megközelíthető helyen, a város dinamikusan fejlődő részén, 60 autó befogadására alkalmas parkolóval áll az ügyfelek rendelkezésére. Az épület tágas bemutatóterme – a motorkerékpárok mellett – összesen 18 személyautó kiállítására alkalmas. Az ügyfeleket az elegáns környezetben a prémium kategóriás autók és motorkerékpárok terén több éves értékesítési tapasztalattal rendelkező tanácsadók segítik. A Magisz Kft. új épületét a BMW csoport előírásainak megfelelően tervezték és építették annak érdekében, hogy a márkakereskedés és szerviz a legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtsa az ügyfeleknek.

Az 1999-ben alakult, elsősorban BMW személygépkocsik és motorkerékpárok értékesítésével és javításával foglalkozó Magisz Kft. nyíregyházi márkaszervizének szerelőműhelye kilenc jármű befogadására alkalmas. A BMW csoport által előírt legkorszerűbb műszaki és diagnosztikai berendezésekkel felszerelt szervizben négyállásos karosszériajavító-műhely, háromállásos fényezőműhely, autókozmetika és minden egyéb, a járművek javításához és karbantartásához kapcsolódó szolgáltatás várja az ügyfeleket.

Az idén egy másik BMW márkakereskedés is történetének jelentős mérföldkövéhez érkezett: Magyarország egyik legrégebbi hivatalos BMW márkakereskedése, a Wallis Motor Pest Magyarországon elsőként nyerte el a BMW QMA (Quality im Autohaus) minősítését. Az 1995-ben létrehozott elismerést világszerte kizárólag azok a márkakereskedések kaphatják meg, amelyek maradéktalanul teljesítik a BMW csoport saját minőségbiztosítási rendszerének magas követelményeit. Az egy egész esztendeig tartó rendszerbevezetést lezáró audit során a márkakereskedés teljes tevékenységét vizsgálták, többek közt az értékesítés, a szervizszolgáltatás, az ügyfélkezelés és a vállalatvezetés színvonalát. A rangos minősítést ünnepélyes keretek közt, 2008. december elején adták át a Wallis Motor Pest ügyvezetőjének, Antal Péternek.