Az Infiniti megérkezett Magyarországra

2009.03.27. 16:09

Az Infiniti Europe és a Gablini cégcsoport megállapodott a luxusmárka magyarországi kizárólagos forgalmazásában. Az importőri szerződést a Genfi Autószalon első szakmai napján írta alá Jim Wright, az Infiniti Europe alelnöke, és Gablini Gábor, a cégcsoport tulajdonosa.


Megegyeztek

Az első magyar Infiniti bemutatóterem idén májusban nyílik Budapest belvárosában, majd azt követően 2009 decemberében a budaörsi szalon is megnyitja kapuit.


Ugye jól néz ki?

Az Infiniti célja Magyarországon is a legmagasabb fogyasztói igények kielégítése, a márka hírnevéhez hűen a lehető legjobb minőségi szolgáltatások biztosításával. Az Infiniti „Total Ownership Experience” programja páratlan élményt biztosít a luxuskörülmények között utazni vágyóknak, attól a pillanattól kezdve, hogy belépnek az Infiniti szalon ajtaján.


Ez is jól néz ki

Magyarország legújabb prémium autómárkája


Nyugi, ez nem autó. Ez az embléma, magyarul a logo

Az Infiniti, miután megfelelt az észak-amerikai és a közel-keleti piacok kihívásainak, készen áll arra, hogy meghódítsa Európát, valamint kielégítse a várhatóan hasonlóan magas magyarországi elvárásokat.


A chartok szerelmeseinek: Infiniti-eladások a Tejútrendszerben (nem ennyi darab, hanem ennyi ezer)

„A Gablini cégcsoport a húsz éves autóiparban eltöltött meghatározó szerepének, valamint a magas színvonalú szolgáltatásainak köszönheti azt a megtisztelő feladatot, hogy a magyar közönséggel megismertetheti az Infiniti márkát” – mondta Gablini Gábor, a cégcsoport tulajdonosa.

A Gablini cégcsoport és az Infiniti sikertörténete összefonódik, történetük 1989-ben kezdődött, amikor az országban elsőként kezdte el forgalmazni a Peugeot márkát. 2006-tól bővítette palettáját a Nissan modelljeivel, 2007-ben pedig a Kia-val. A cégcsoport dinamikus fejlődését mutatja, hogy az immáron öt telephelyen 165 főt foglalkoztató vállalkozás az elmúlt évben 1650 új és 600 használt autót értékesített Magyarországon.



Ez nem ugyanaz, mint a másik, ott fent

A Nissan csoport részeként 1989-ben kezdődött meg az Infiniti márka gyártása és forgalmazása az Egyesült Államokban. Jelenleg tizenöt országban több mint 230 kereskedő értékesít Infiniti-t. Carlos Ghosn, a Nissan csoport elnöke, még a tavalyi Genfi Autószalonon jelentette be az európai leánycég megjelenését, amely idővel majd 21 országot fed le.