Modell- és makettkiállítás az Europarkban

2009.10.02. 17:30

Az alábbi sajtóközlemény egyfelől azért érdekes, mert még mi sem nőttünk mi a mecsboksz-korszakból, a terepasztalból meg végképp nem. Hogy milyen a kiállítás, Papp Tibi lecsekkolja a hétvégén. Ugyanakkor azonban megosztanék egy kis színest az olvasóval.

Az érdekes nevek mindig feldobják a napot, én is diadalmasan olvastam az aláírást: Tavaszi Tilda, hát már csak ezért megérte. Amihez a Csikós csak annyit tett hozzá, hogy a sajtóközleményt ő is megkapta, csak ő Tiidának olvasta.

Kedves Kolléga,

mellékelten küldöm az Europark Bevásárlóközpont sajtóközleményét, melyben arról számolunk be, hogy a mai napon nyitotta meg „kapuit” a Földön, vízen, levegőben! című országos modell-és makettkiállítás az Europarkban.

Az október 2-től 18-ig tartó kiállításon repülőgép-, autó-, vasút-, hajó- és harcijármű-modellek lesznek láthatóak, kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek a hazai klubok makettcsodáival, díjnyertes alkotásokkal és a gyűjtők értékes ritkaságaival. Hétvégeken pedig számos interaktív program, játszóház is várja a látogatókat.

További információval és az eseményen készült további nagyfelbontású fotókkal szívesen állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Tavaszi Tilda

pr tanácsadó