Ötéves garancia az új Chevrolet-kre Magyarországon

2012.01.20. 13:41

Jó hírekkel kezdjük az új évet!

Ötéves garancia az új Chevrolet-kre Magyarországon

  • Az újévvel kezdődően a Chevrolet ötéves garanciát nyújt autóira Magyarországon
  • Javasolt listaárak legtöbb modell esetében csökkentek 2012-ben
  • Februárban érkezik az új Chevrolet Malibu

Budapest – 2012. január elsejét követően márkakereskedésektől megrendelt új autókra a Chevrolet Magyarország összesen öt év vagy 150,000 kilométer futásteljesítményig érvényes garanciát nyújt. A kiterjesztett garancia a Spark, Aveo, Cruze, Orlando, Captiva és Malibu modellekre érvényes és a forgalomba helyesés dátumától, az öt év vagy 150,000 kilométer valamelyik feltételének teljesítéséig érvényes. Fontos megjegyezni, hogy az újonnan kibővített garanciaszolgáltatás, a megnövekedett általános forgalmi adó és a gyengülő forintárfolyam ellenére, a Chevrolet a javasolt listaárakat legtöbb modellje esetében csökkentette január elsejével.

Az elmúlt év rendkívül gazdag volt új Chevrolet modellek bevezetésével. Ez a lendület az idén is folytatódik - 2012 első Chevrolet újdonsága az új középkategóriás Malibu lesz, amely első példányai februárban érkeznek Magyarországra. A Malibu érkezésével Európában a Chevrolet újból szerepelni fog ebben a nagyon erős piaci szegmensben egy világszerte bevezetésre kerülő autóval. Az európai piacra a Malibu egy benzines 2.4 literes 167 lóerős erőforrással érkezik, az év közepén pedig ezt követni fogja egy 2.0 literes 160 lóerős dízel verzió is.

A mellékelt linken szíves figyelmedbe ajánlom a Chevrolet európai és globális értékesítési közleményeit is magyar nyelven:

http://media.gm.com/content/media/hu/hu/chevrolet/news.detail.html/content/Pages/news/hu/hu/2012/Chevrolet/01_13_chevrolet_sales_2011

http://media.gm.com/content/media/hu/hu/chevrolet/news.detail.html/content/Pages/news/hu/hu/2012/Chevrolet/01_19_chevrolet_global_sales

 

Chevrolet Magyarország