Lányok, jelentkezzetek!

Keresik az ország legjobb női targoncavezetőjét!

2018.04.18. 12:56
0 hozzászólás

Először díjazhatnak Magyarországon női targoncavezetőket, ha képesek legyőzni férfi versenytársaikat. Ez idén május 17-én derül majd ki, ugyanis a Linde targoncakupa versenyen ezúttal női nevezőket is várnak, akikre pontosan ugyanazok a nehéz technikai feladatok várnak, mint az erősebbik nemre. A tét nem kevesebb, minthogy, ki nyeri az év targoncavezetője díjat, és ki jut tovább a németországi Nemzetközi Targonca Kupára.

Európa legnépszerűbb targoncagyártójának magyarországi leányvállalata, a Linde Kft. 10. alkalommal rendezi meg rangos Targoncaversenyét, az Ipar Napjai Kiállítás keretén belül, a Hungexpo-n. A május 17-i megmérettetésre már most több mint 100 jelentkező regisztrált, köztük női versenyző is. A szervezők idén kifejezetten szeretnék, hogy mind több hölgy nevezzen be és bizonyítson, igenis van helyük a szakmában.

A nevezéseket április 30-ig várják a verseny rendezői, akik nem indítanak külön kategóriát a gyengébbik nemnek, rájuk is ugyanazok a feladatok várnak, mint a férfiakra, melyekben a finom dinamikájú mozdulatoknak és a precizitásnak van a legnagyobb szerepe.

További információ és regisztráció: http://www.targoncakupa.hu/

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.