Ingyen szervizt kínál a kivonuló szolgálatoknak egy hazai alkatrészellátó

2020.04.16. 15:41
4 hozzászólás

Országszerte eddig 52 műhelyben tette ingyenessé a mentők, a tűzoltók, a rendőrök, a katasztrófavédelem és a kórházak ellátásban résztvevők járműveinek soron kívüli javítását az egyik legnagyobb hazai alkatrészellátó. A járvány idejére életre hívott kezdeményezéshez folyamatosan új tagszervizek csatlakoznak.

7

A hazánkban és a régió más országaiban több szervizhálózatot is működtető, a Swiss Automotive Group cégcsoporthoz tartozó Autonet Import Magyarország Kft. beszállító partnerei segítségével ingyen biztosítja a javításokhoz szükséges alkatrészeket és anyagokat, a kezdeményezéshez csatlakozott szervizek pedig soron kívül, ingyen végzik a munkát. A „Mobilitás a Hősöknek” nevű program ezzel a felsorolt szervezetek, szolgálatok munkáját kívánja támogatni.

Az összesen több mint 100 taggal és számos alkatrészbeszállítóval dolgozó, jelentős részben franchise alapon működő hálózat tagjai folyamatosan csatlakoznak a kezdeményezéshez, így a lefedettség és az ingyenesen elérhető szervizek száma is napról napra nő – ismertette a kezdeményezést Christian Doser. Az Autonet Import Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette; a cégcsoport által indított kezdeményezéshez külföldön rövid időn belül a szervizek 85%-a csatlakozott, ezért remélik, Magyarországon is legalább ilyen arányban vesznek majd részt. Az ingyen szervizlehetőséggel legalább május 31-ig lehet élni. A résztvevő műhelyek aktuális listája és a szolgáltatás igénybevételének feltételei elérhetők a cég honlapján.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.