Több cikk és videó jön Karottától

2021.01.12. 18:10
0 hozzászólás

Januártól Perkó Rudolf látja el a Totalcar.hu Kft. ügyvezetői feladatait. A korábbi vezető, Bazsó Gábor is a magazinnál folytatja a munkát a kreatív tartalomgyártás területén támogatva a sikeres kiadványt.

Ziegler Gábor, az Indamedia Zrt. vezérigazgatója Perkó Rudolfot, a Totalcar eddigi lapigazgatóját bízta meg 2021 januárjától az ügyvezetői teendők ellátásával. Rudolf 2013-ban a Totalcarnál kezdte a pályáját, később az Indamedia cégcsoport marketing vezetői feladatait látta el. Tavaly vállalt újra feladatot a kiadványnál, eleve azzal a távlati céllal, hogy idővel ő töltse be a posztot.

36155415 2939061248e3779607fa37841f59e1c1 o

„Kifejezetten azzal a céllal szerződtettük vissza Rudolfot, hogy átvegye majd a kiadvány vezetését. Örülök, hogy vállalta a felkérést, és biztos vagyok benne, hogy miután lapigazgatóként bizonyított, cégvezetőként is jó eredményeket várhatunk tőle. Bazsó Gábor “Karotta” munkájára és kimeríthetetlen kreatív eredményeire a jövőben is számítunk, a korábbi, közös terveinknek megfelelően ő a tartalomgyártás területén támogatja tovább a Totalcart” – mondta Ziegler Gábor, az Indamedia Zrt. vezérigazgatója.

Bazsó Gábor Karotta már korábban is jelezte a felsővezetés felé, hogy az ügyvezetői feladatok helyett inkább a kreatív kontentek előállítására szeretne fókuszálni, ezért is került tavaly újra a Totalcarhoz Perkó Rudolf. Bazsó Gábor tehát továbbra is a Totalcar csapatát erősíti, saját tartalmak gyártásával és a lap jól ismert arcaként folytatja a munkát.

karotta

„Amióta 20 éve először kineveztek a TC ügyvezetőjének, azóta várom ezt a pillanatot. Két évtizede angolspárgázom szétszakadó inakkal a majomkodás és a menedzserkedés között, és bódító lehetőség, hogy idén először összezárhatom a lábaim. Nagyon szeretek Rudival dolgozni, és nagyon örülök, hogy ő irányítja tovább a lapot, amiben végre nyugodtan csinálhatom azt, amit szeretnék” - foglalta össze Karotta a változások hátterét.

Perkó Rudolf személyében egy felkészült és hozzáértő ügyvezetőt kap a Totalcar, Magyarország legnépszerűbb autós kiadója.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.