Elhervadt Taunus

2002.04.16. 14:29

Vagy valaki megjavítja az elkorrodált elemeket és az alját. Vagy marad a bontó, esetleg bontásra, alkatrésznek történő eladás magánszemélynek.

Kedves doktor úr!
Nekem van egy Ford Taunus típusú autóm. 1977-es, már lejárt a forgalmi engedélye, és szét van rohadva az alja (taposólemez, küszöbök, stb.)
Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehetne csinálni vele, már feladtam hirdetést, voltam bontókban, és semmi eredménye. Nem tudom, hogy érdemes-e megcsináltatni, vagy ha nem, akkor hová lehet vinni, mert nekem így nem éri meg.
Remélem, hogy tud segíteni.
Előre is köszönöm: Tóth Gábor
(2002. 02. 18.)

Vagy keresni kell egy olcsó, ügyes kezű lakatost, aki megjavítja az elkorrodált elemeket és az alját. Vagy marad a bontó, esetleg bontásra, alkatrésznek történő eladás magánszemélynek. Természetesen ilyenkor csak komoly veszteséggel lehet eladni az amúgy is eléggé elértéktelenedett, öreg verdát!


Írja meg egy emailben, milyen autója van (márka, típus, évjárat, és ha olyan a hiba akkor motor- és alvázszám), és mik a tünetek. A kérdést továbbítjuk szakértőnknek. Ha lehet, használjon ékezeteket, és ne küldje el többször a levelet! Az egy típushoz kötődő korábbi kérdéseket, illetve a Doki válaszait a katalógusban könnyen megtalálja. Korábbi esetre visszautalva kérjük írja meg, melyik válaszban volt róla szó.

A választ postafordultával AUTÓDOKTOR rovatunkban olvashatják. Természetesen csak a problémák egy része orvosolható távgyógyításos módszerrel, mindenki maga döntse el, milyen mélységig mer bemászni a motorházba.

Bizonyos esetekben nem ajánlatos házilag bogarászni, ilyenkor természetesen telefondoktorunk is azt javasolja majd: forduljon szakszervizhez.

A totalcar telefondoktora:
Dergez Attila autószerelő, általános orvos. Javít Trabanttól japán autóktól 600-as Mercedes-ig gyakorlatilag mindent. Szíve csücske a német autók, de jöhet angol, francia, olasz, orosz, vagy akár SAAB.