Félrehúzó Galant

2002.08.09. 10:12

A futómű állítás már megvolt? Gyári értékeket mutatott a műszer? Utánfutást is néztek? Ha erre mind igen a válasz, abban az esetben érdemes lenne megnézni a gumikat. Gyakran előfordul, hogy a gumikon szemmel nem látható kopás következtében húz el az autó.

Hali!
Van egy 90-es turbó diesel Galantom. az autó jobbra húz, nem lehet beállítani, hogy ne tegye. Azért furcsa a dolog, mert az autó nem volt törve, ami magyarázná. Mivel családban volt eddig is, ezt biztosra tudom. Mi lehet a baja, és vajon hogyan lehet megoldani?
Egyébként zseniális egy konstrukció, alig kell szervizbe vinni, meg így 12 évesen is csak évi 2 szervizt igényel :)) Szóval ettől a jobbra húzástól eltekintve tökéletes :)
Köszi a választ, Dóra
(2002. 04. 18.)

Hello Dóra!
A futómű állítás már megvolt? Gyári értékeket mutatott a műszer? Utánfutást is néztek? Ha erre mind igen a válasz, abban az esetben érdemes lenne megnézni a gumikat. Gyakran előfordul, hogy a gumikon szemmel nem látható kopás következtében húz el az autó. A forgásirány betartása mellett történő gumicserével (pl. első gumit hátsóra) a hiba orvosolható. Amúgy egyetértek, tényleg zseniális autó.