Halványan parázslik a féklámpa

2019.05.16. 16:25

Üdv!

Vw Passat B7 2013 2.0 tdi autómon nem állandó a hiba, de 1-2 alkalommal világit a hátsó pótféklámpa halványan. 1-2 nap után rendbejön, de engem zavar. Érdekes jelenség, nem tudom mi lehet a probléma erre szeretnék megoldást.

MS

Kedves MS!

Ha kombi autóról van szó, elég nagy valószínűséggel a csomagtartó ajtajának kábelkötege indult el az elfáradás útján. A kábelköteg szigetelésének repedése/lemállása, idővel a kábelek törése tipikus hiba - nem csak az említett német autó esetében.

A sérült kábeleket a szintén öregedő, megrepedő ablakmosócső is megönti egy kis vízzel, és már kész is a kontakthibák melegágya. Az ajtó nyitogatása, a kasztni rázkódásai és a víz elpárolgása okozhat átmeneti változást, de egy alapos vizsgálat aktuális a hiba megszüntetése érdekében.

Remélem segíthettem! Gulyás Márk - www.deltamark.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.