Nekünk jöttek, ránk vernék

2016.01.11. 16:51

Kedves Autójogász!

Pár héttel ezelőtt valaki nekiment az autónknak, és világos színű (szerintem fehér) festéknyomot hagyott a hátsó lökhárító bal sarkán. A mai napon viszont feleségemet kihívta két rendőr a munkahelyéről, mert állítólag nekiment egy világoskék Audinak a kórház parkolójában.

Az Audi tulajdonosa állítja, hogy a mi autónk okozta az ő autójának a sérülését, de ez nem igaz. Mire számíthatunk most, hogy feleségem nem ismerte el a felelősségét, hiszen a mi autónk sérülése sokkal régebbi és egyébként is ő már órákkal előbb érkezett oda a parkolóba mikor még jóformán autó sem volt ott.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a rendőrök végig tiszteletlenül viselkedtek és beszéltek feleségemmel (mint például: ne hisztizzen, csak írja alá a papírokat). Az sem nagyon érdekelte őket, hogy feleségem már reggel 8 előtt érkezett, míg az audis dél körül.

Üdvözlettel: Szabó Krisztián.

Kedves Krisztián!

Az ügyben nagy valószínűséggel szakértő kirendelésére fog sor kerülni, aki nagy pontossággal meg tudja állapítani, hogy a kérdéses autók "találkoztak-e " egymással. Amennyiben a felesége biztos benne, hogy nem ő ment neki a világoskék Audinak akkor semmiképpen ne ismerje el a felelősségét, várják meg a bizonyítási eljárás eredményét.

Tisztelettel dr. Erdey Péter