Hamis adatok

2017.02.22. 10:31

Tiszteletem!

Vásároltam kereskedőtől egy bizományban leadott gépkocsit 1 800 000 Ft-ért. Garantált km-rel, négy nappal később derült ki, hogy kb. 200 000 km-t visszaállítottak, ami bizonyítható. A kereskedő és az eladó is elzárkózik minden egyezkedéstől. Próbáltam egy kis pénzt visszakérni de hiába. Mit tehetek, ha rendőrségre nem akarok menni.

Előre is köszönöm válaszát!

Tisztelt Kérdező!

Bár adja magát a helyzet, hogy feljelentést tegyen, természetesen az Ön döntése az is, ha nem akar. Ebben az esetben viszont polgári peres úton szavatossági igény érvényesítése útján tudja a követelését érvényesíteni, ha az eladó nem hajlandó együttműködni. Javaslom, hogy jelezze írásban a problémát és azt, hogy mit szeretne és ha erre is elutasító válasz érkezik, (vagy nem érkezik válasz) akkor perelhet.

Üdvözlettel dr. Erdey Péter www.assisco.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.