Ereszt a hátsó...

2003.07.07. 13:22

A szelep is engedhet.

Kedves Gumidoki!

A problémám a következő: az egyik hátsó gumiból szép lassan, úgy 2-3 hét alatt rendszeresen lemegy a nyomás 1-1,2 BAR-ra.
Ilyen esetben tud valamit csinálni egy gumis, vagy lehet új abroncsot venni? Külső durva behatás tudomásom szerint a felnit nem érte, főleg hogy hátsó bal oldali az említett kerék...

üdv,
Szepi

Kedves Szepi!

Minden valamire való gumisnál van olyan alkalmatosság (pl. vízzel telt kád), amiben meg tudja nézni azt, hogy hol engedi az abroncs, vagy egyáltalán az abroncs engedi-e a levegőt?
Sokszor csak a felni rozsdás, koszos egy kicsit, és ott jön ki a levegő, ahol felfekszik rá az abroncs pereme. A szelep is engedhet. Tehát sok oka lehet a lassú légvesztésnek. Ezt kell feltárni, aztán mikor egyértelmű a helyzet, akkor dől el, hogy mivel orvosolható a probléma.
Nem kell egyből a legrosszabbra, a gumicserére gondolni! Persze ez is benne van a pakliban...

Üdv:
Gumidoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.