Felni segítség

2003.08.15. 13:59
Minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Tisztelt Gumidoktor,

Szeretném a Hondámon ('97 3d 1.6 Vtec VTI) található alumíniumfelnit egy gyári VTI felnire cserélni, ugyanis sajnos nem váltóméretû a most fent lévõ szett, húzósabb kanyarokban, vagy 3 személlyel már beleér a kasztniba.
A problémám csupán az, hogy nem tudom mennyit érhet a mostani felni, ugyanis egy viszonylag ritka típusról van szó, az interneten is mindösszesen 1 képet találtam róla.
A felni nevezetesen egy Zagato (BBS) Gtz 9/9-es típus, 17 colos. 215/40/17-es méretû Pneumant 950 Tritec típusú abroncs van rajta.
Kérem segítsen, nem tudom milyen áron kínáljam, illetve honnan szerezzem be az áhított gyári méretû eszközt.

Köszönettel,
Boldizs Attila

Kedves Attila!

Ha nagyon egyszerűen akarnék válaszolni, akkor azt mondanám: minden annyit ér, amennyit adnak érte.... Sajnos a gumi és felni, amennyiben használtak, már csak töredékét érik az új áruknak. Kiindulásként meg kéne nézni, hogy újonnan mennyibe kerül most egy ilyen gumi+felni kombináció. Ezt feltűntetve meg lehet hirdetni akár az internetes hírdetési fórumokon. A gumi és a felni állapotától függően szerintem kb. 30 ezer/kerék árnál drágábban nemigen lehet eladni.
Sok gumis foglalkozik használt kerekek vételével-eladásával is. Náluk is lehet próbálkozni akár kp-s felvásárlással, akár bizományos eladással.

Üdv:
Gumidoki