Vállalható az orosz gumi?

2018.01.27. 13:06

Jó estét gumi doki.

Bele is csapok az elején, biztosan halott már az orosz Rally 2000 gumiról. Azt halottam nagyon jó hóba, de mi van az aszfalttal, betonnal? Tényleg olyan brutális búgó hangja van vagy elviselhető? Azért szeretném igazából, mert van két kislányom és szeretném őket a legnagyobb biztonságban tudni.  Nem mindegy, megállok a hóban bármi előtt vagy nekicsapódok. Csak hétvégén használom az autót városba szaladgálni és 2-3 hétvégente hosszabb út.

Előre is köszönöm válaszát: Zsolti

Kedves Zsolti,

Ismerem az említett mintázatot és nyugodt szívvel mondhatom, hogy önnek nem erre van szüksége. Nem ismerek olyat ezen orosz csoda használói közül, aki ne emelné ki a mintázat kifejezetten zajos futását nem havas úton.

Az természetesen dicséretes, hogy a lehetőség szerinti maximális biztonságra törekszik, de erre a célra, amit említ, tökéletesen megfelel egy jó profilmélységgel bíró, friss gyártású - jó nevű - téligumi. Nézzen körül a Semperit, a Nokian, a Vredestein, vagy éppen valamelyik prémiumgyártó termékei között, nem fog csalódást okozni egyik sem!

Üdv, Gumidoki