2010.11.26. 10:58

Van egy 2002-es évjáratú Oplec Combo Tour-om és szeretnék bele hifit szerelni. Minden megvan hozzá ami kell, csak egy problémám van, hogy nem tudom behúzni az erősítőhöz a tápkábelt a motortérben található akkumulátortól. A kérdésem az lenne, hogy nem tudna esetleg valamilyen helyet mutatni ahol behúzhatnám (esetleg küldeni egy képet a helyről), mert nem szívesen fúrnám meg a tűzfalat.

A motortérben lévő biztosítéktáblából tudsz átjutni az utastérbe. Ez, ha szemben állsz az autóval, bal oldalon van. Két ember szükséges a dologhoz, mert két helyen kell lenni egyszerre. A biztosítéktartó gégecsővel van összekötve az utastérrel, elég nehézkes átdugni rajta egy behúzót, mert egy szakasza gumiból van, és az tapad, no meg vigyázni kell, hogy ki ne szúrd az oldalát. Óvatosan, beszilikonozott behúzóval, figyelve, hogy ne sértsd meg a vezetékek szigetelését és ne szúrd ki a gumicsövet, betolod, míg a műszerfal alatt valaki figyel, nehogy rossz helyre menjen. Mielőtt elkezded, vedd le az akkumulátorsarut!

Ne felejtsd el biztosítani az akkumulátornál a kábelt és ügyelj, hogy a műszerfal alatt ne dörzsölődhessen semmilyen fém tartóelemhez.