TMC-s GPS-t, de milyet?

2010.12.17. 16:20

Személyautóba milyen gyártmányú és típusú GPS-t ajánlotok ami kihangosítóval és TMC-vel is rendelkezik? Köszönöm!

Mi elkötelezett Garmin hívők vagyunk. Miért? A Garmin a GPS gyártók dinoszaurusza, a legelejétől van, fejleszt, gyárt. A világ vezető GPS gyártója. Tökéletesen megoldott háttértámogatást nyújt,folyamatos térképfrissítést biztosít. Magyarországon a legrégebbi GPS forgalmazóként van jelen. Minden felhasználási területet lefed a sportolástól a repülésig.

A látszólag olcsóbb kategóriába tartozó GPS készülékekkel az a tapasztalatunk, hogy egy idő után megszűnik a forgalmazója és se térképfrissítés, se készülék upgrade, se garanciális márkaszerviz. Ha valami baj történne, nincs kihez fordulni. A gpslap.hu oldalunkon megtalálhatod azt a készüléket, ami megfelel a fent leírt kritériumoknak. A kihangosító funkciónál alaposan nézz utána, hogy valóban kompatibilis-e a telefonoddal!

A kiválasztásban természetesen mi is segítünk, vagy olvasd el egy előző válaszomat a "Kellemetlen meglepetések nélkül", abban leírom, hogy mire kell figyelni egy GPS kiválasztásakkor.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.