2011.09.08. 11:33

Helló tisztelt Kütyümester!

Minél nagyobb térképhálózattal feltöltött navigációs készüléket szeretnék vásárolni! Természetesen elsősorban Európában használom, de "kitudja?" alapon azt sem bánom, ha más földrészek térképei is fel vannak töltve a szerkezetre. Ezzel szemben csak olyanokat találok amiken még Európa sincs rajta teljesen. Például Angliától Romániáig mindent átfogó sincs. Használnám Ukrajnában is, de ott csak a főbb utakat ismerik. Ez most a térképezettség hiányossága, vagy egyszerűen én nem vagyok a téma zsonglőre? Egyszóval arra kérem, hogy ajánljon nekem minél nagyobb adatbázissal rendelkező és helyesen űködő gps-t. A Tomtom termékei nekem kifejezetten szimpatikusak(már használtam ilyet korábban), de végülis teljesen mindegy csak ne menjen az agyamra a tipikus szoftveres hibáival. Előre is köszi a válaszát és minden jót kívánok Önnek! Üdvözlettel: Horváth István

Tomtom-ot sajnos nem forgalmazunk, ezért nem ismerem olyan mélyen, de egy nagyon jó készülékcsalád, ha úgy érzi, hogy ez az, ami kézre áll és könnyen kezelhető, azt kell választani. Mi a navigációs piac másik óriását a Garmint forgalmazzuk. Jelenlegi térképlefedettsége úgy érzem, megfelelne az elvárásoknak. Mint a Tomtom esetében ebben is lehetőség van később bővíteni más országok térképével, addig, amíg a memóriája befogadja. Térjen be egy szakboltba, vegye kézbe, próbálja ki a menü kezelhetőségét és tesztelje előre kiválasztott címekkel, útvonalakkal, próbálja meg zavarba hozni a készüléket, szerintem nem fog sikerülni. A Garmin is és a Tomtom is megbízható, jól használható készülékeket kínál, hosszútávra gondolkodó ügyfeleknek, nem ismert a szoftveres probléma egyiknél sem.
Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.