Se ablakfűtés, se ablaktörlő

2012.05.17. 10:44

Tisztelt Kütyüdoktor!

Kérem a segítségét abban, hogy a hátsó ablak törlő működtetéséhez tartozik-e külön relé, és ha igen az hol található a kocsiban? Továbbá a hátsó ablakfűtés kontroll-lámpa világít, mégsem fűti le az ablakot, itt is van külön relé? A biztosítékokat ellenőriztem, azok rendben vannak. Válaszát előre is köszönöm.

Tudtommal nincs benne külön relé, ha nem működik, inkább az ajtóátvezetőben lévő kábelek törésére gondolnék. Látatlanban nem lehet sokat segíteni, de bekapcsolt ablakfűtésnél rá kell mérni az ablakon lévő csatlakozókra, hogy eljut-e odáig a 12 volt. Ha nem, akkor az ajtóátvezetőt ki kell pattintani és ellenőrizni a vezetékek állapotát. Hátulról haladva előre bontani és mérni kell, persze annak tudatában, hogy a biztosítékok valóban jók.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.