Mekkora láda kell a kocsimba?

2012.09.17. 14:50

Üdv!

Egy pioneer TS-W3002D4-röl lenne szó. milyen reflex láda méretet ajánlanál? A túl nagy is probléma? Mert jelenleg építettem neki egy kb 80 literes ládát. A másik kérdésem, hogy milyen erősítőt ajánlanál, hogy ki legyen használva a nyomó.1000/3500 w, 2x4 ohm.

köszi

Itt megtalálsz minden olyan paramétert, amiből kiindulhatsz. Mi 60 literes zárt dobozba, vagy 63 literes reflexbe építjük, nyolc centi átmérőjű és 10cm hosszú csővel.

Ha dinamikus hangot szeretnél, akkor zárt ládát ajánlok, ha akusztikus zenét hallgatsz, vagy csak a legmélyebb hangok hiányoznak a zenédből, akkor a reflexet.

A GM 6500F erősítő már megfelelően meghajtja a hangszórót, de ettől többet is ki lehet hozni belőle, ha az erre szánt összeg megengedi. Igen négy csatornás erősítőt ajánlok, mert a méllyel együtt az első hangszórókat is erősítened kell.

Üdvözlettel, Kuznyák Miklós - New Duett Kft.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.