A gyári rádió mindent tud

2013.03.21. 11:02

Tisztelt Kütyüdoktor!

Mahindra XUV500 típusú autóm van. A gyári rádió mindent tud, még azt is amit én nem értek. Van benne tolatóradar, viszont a menüjében megtaláltam egy tolatókamera feliratot, amihez azt írja, hogy nincs csatlakoztatva. Lehet beletenni kamerát, vagy csak gyári rendelhető bele?

Úgy tudom, hogy, bár a fejegység fogadna kamerát, de ilyen gyári alkatrész még nincs, nem rendelhető. De van jó hírem is, mert beépíthető szabványos kimenettel rendelkező kamera, amit a szerelés után a márkaszerviznek engedélyeznie kell a szervizprogramban. Szereltünk már ilyet és tökéletesen működött. Hátramenetbe kapcsolva automatikusan átvált a kép a tolatókamera képére és rákeveri a tolatóradar kijelzését is - szóval tökéletes.

Érdekes, hogy az autó meglepően magas felszereltségű alapból, csak a tolatókamera, és az ülésfűtés esetében volt szűkmarkú a gyár.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.