2014.03.25. 09:35

T.kütyüdoktor!

Előfordulhat-e az, hogy egy márkaszervíz által beépített és beszerzett Golden Eye 8 érzékelős tolatóradarnál az első szenzorok kábele nem ér el a központi egységig? A kábel hossza a forgalmazó szerint 8 méter. Kapható-e gyári kábel hosszabbító vagy más helyet kell keresni a központi egységnek? A hátsó érzékelők rendben működnek. A kocsi típusa Honda Civic 1.4 2013-as modell.

Üdvözlettel:Attila

Természetesen előfordul, hogy a szett nem alkalmas a beépítésre, de ebben az esetben a nyolc méter elégnek tűnik. Egy tolatóradar szett, mint minden tisztességes termék, szerelési utasítással rendelkezik, ami segít a szerelőnek a bekötésben és az elhelyezésben. Ha nincs, az sem olyan nagy probléma, hiszen a beépítés nagy bontással jár, de nem bonyolult, egy szerelő azonnal átlátja és megoldja utasítások nélkül is. A központot oda kell szerelni, ahova elér a kábel, az egyetlen lényeges dolog, hogy vízvédett helyen legyen, mert a központ semmiféle párának, víznek nem áll ellen.

A fejek nem hosszabbíthatók, lehet próbálkozni, lehet, hogy sikerül is, de a kábel hossza hangolt, a toldással labilissá tehető a működés, de nyolc métert nem kell toldani.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu