2015.01.22. 11:57

Tisztelt Kütyüdoktor!

Leendő autómba keresek megbízható tolatóradart amit előre és hátra is szeretnék beszerelni. A lényeg a megbízhatóságon és a tartósságon van! Bosch, Waeco, Valeo, Cobra vajon melyik lenne a jó választás?

Köszönettel: vizimi

Az említett márkák közül a Bosch-t nem ismerem, a többi tökéletes megoldás.

Árban különböznek, de lényegi különbség nincs köztük. Mi Valeo radarokat használunk főleg, Vaecot csak akkor, ha fém a lökhárító, Cobrát, ha nincs más, mert az a legdrágább. Esetenként GT-Alarmot, ha az az igény, hogy nem lehet kerete a fejnek, vagy egyes autótípusok esetén, mint Peugeot és Ford a gyári kijelzőn szeretné látni az Ügyfél a radar képét.

Nem esett szó róla, de megjegyzem mások miatt, az olcsóbb típusok nem jelentenek hosszú távú megoldást, nem érdemes kifúrni miatta a lökhárítót. A fent említett termékek színre fújhatók, így gyári megjelenéssel bírnak.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.