Nem nyit a Laguna távirányítója

2015.07.16. 11:11

Tisztelt Kütyüdoktor!

Van egy 2000-es évjáratú Renault Laguna-m (1.9dci). Egy 1 gombos rádiós távirányító van hozzá ami a központi zárat működteti. Eleinte az volt a gond, hogy bizonyos esetekben nem ment az ajtónyitás. Egy kis idő elteltével újra működött. Most már ott tartok, hogy 40 gombnyomásból 41. nyomásra reagál, de utána zsinórban többször is, mintha akkor tért volna észhez.

Mi lehet a gond? Érdemes elvinnem valami távirányító szervizbe? Tudnak kezdeni vele valamit? Nem hiszem, hogy az elem gond lenne, a mikrokapcsoló is rendben van, mert minden nyomásra villog a piros led. Egyáltalán ilyen esetben mit csinálnak vele a szervizben? Kicserélnek rajta pár elektronikai komponenst?

Válaszát előre is köszönöm!

Eddigi tapaszatalok alapján, ha villog is a led lehet a távírányítóban olyan kontakthiba ami miatt rádióhullámokat nem ad, vagy ha ad azt is elhangolva és ezért nem nyitja avagy zárja az autót. Az időszakos müködés a panel megfeszüléséből adodhat, ezáltal idéglenesen megszüntetve a hibát. A hiba javítása, 3000-5000 Ft körübelül

Üdvözlettel, B.Tamás - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.