2015.08.31. 12:35

Kedves Kütyüdoktor!

Sajnos az autómat azt utcán kell tároljam, nem tudok garázst bérelni, viszont nem szeretném fedetlenül kint hagyni. Nézegettem német oldalakon autótakarókat (Vollgarage), viszont nem tudom, hogy ezek mennyire hatékonyak. Nagyon örülnék, ha tudna ebben a témában pár hasznos tanácsot adni.

Köszönettel plu

Hazánkban is kapható univerzális és kapható típus specifikus ponyva. A használatáról megoszlanak a vélemények. A lazán rögzített ponyvát mozgatja a szél és több embertől hallottam, hogy ez nyomot hagy a fényezésen, finoman karcolja. Természetesen nem mindennapos használatra találták ki, hanem hosszabb időre leparkolt autókhoz.

Valóban véd az eső és a hó ellen és főként a városi környezetben a lerakódó kosztól óvja a járművet. A kiválasztáskor törekedni kell a megfelelő méretre, használat közben a helyes és stabil rögzítésre (nem elég, ha csak gumi van az alján, azt elfújja a szél). Érdemes rákérdezni márkaszervizben a méretpontos ponyvára, talán elfogadható árban létezik.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.