Xenon mellett sárga helyzetjelző

2018.05.05. 08:47

Tisztelt Kütyüdoktor!

W210 2001 évi autóm gyári xenonnal van ellátva. Mellette nagyon furcsa a sárgás színű helyzetjelző 5 W izzó fénye. Mire cserélhetem szabályosan, ha fehér fényt szeretnék? Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel, Péter

Valóban elég lehangoló a xenon lámpatest mellett gyertyaként pislákoló helyzetjelzőizzó fénye. Létezik több gyártónak is hidegebb fényű W5W izzója. Ezek közúton is legálisan használhatók, és a világítás-ellenőrző rendszer sem jelez rá hibát.

A különböző gyártók termékei közül talán kiemelkedik az Osram Cool Blue Intense termékcsalád W5W izzója. Itt a színmódosítás miatt fellépő fényerőveszteség ellensúlyozására az eredeti fényforrás helyett halogén változatot készítettek. Ez a helyzetjelzőizzó a W210-be beépítve szép egységet fog alkotni a gyári xenon fénnyel. Egy hasonló színhőmérsékletű H7-es távolsági fényszóró pedig tovább javíthatja az autó megjelenését.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.