Nem megy benzinnel

2015.01.22. 12:00

Tisztelt LPG doktor!

1999-es 1.5 benzin-gáz üzemű Daewoo Lanosunk benzin üzemen valamiért nem hajtható. Benzinen általában szépen gyullad, de van amikor csak nehezen gyullad. Olyan mintha nem kapna benzint. Ha sikerült begyújtani utána szépen átvált gázra meg jó is megy gázon. Ha benzinen szeretnénk hajtani akkor alap gázon semmi gond nincs, de amikor megindulunk vele akkor valamiért nincs ereje és maximum 40-el lehet hajtani.

Olyat is tapasztaltunk benzin üzemen , hogy menet közben valami hátúl durrog az autóban. Kérdésem az lenne, hogy mi lehet probléma a benzinüzemnél?

Üdvözlöm!

A fennálló hibát először is pontosabban kellene azonosítani. A gázrendszer helytelen programozásából eredő gyári vezérlő adaptáció épp úgy lehetséges, mint a benzines oldal egyéb meghibásodásai. Diagnosztizálni kell az autót elejétől a végéig.

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.