Tényleg egyedi az autóm?

2016.10.13. 12:44

Tisztelt LPG-Doki!

Nekem olyan problémám van, hogy kb.1 éve vettem egy 2000-es évjáratú Renault Laguna 1 (1,8-as) amiben benne volt a gáz, de olyan technológia van benne amit elvileg itthon (MO.) nem javítana, legalábbis nekem ezt mondták. Ugyanis folyékony gázt kap, injektoros befecskendezéses rendszere van benne és nincs benne reduktor. Tettem bele irídiumos gyertyákat de amikor átkapcsolom benzinről gázra, elkezd szaggatni de nem mindig, olyan mintha nem kapna elegendő gázt. A kérdésem az, hogy kivel tudnám átnézetni? Vagy tényleg egyedi az autóm?

Köszönettel:  Gábor

Kedves Gábor!

Ezeknek a rendszereknek a javítása nem csak nehézkes, hanem horror drága is! Egy-egy fődarab cseréje tud annyiba kerülni, mint egy komplett hagyományos gázrendszer Mi ilyen esetekben a teljes rendszer cseréjét javasoljuk.

Mivel a folyékony rendszerek esetében még a tank is más a multiszelepet is beleértve, sajnos a teljes rendszer likvidálása a megoldás, ha nem akar magának időzített bombát építeni az autójába. Itt már csak a rendszer helyes programozására kell figyelni, valahogy így kell kinéznie a folyamatnak.

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu