3 liter, GPS, felsőkategória

2002.02.26. 11:21

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Totalcar!

Sorsomnak és persze magamnak köszönhetően egy olyan szerencsés ember vagyok, hogy megengedhetek magamnak egy felsőkategóriás autót! Azonban nem tudok dönteni abban, hogy milyen autót válasszak, ezért is fordulok Önökhöz.
Nekem egy olyan autóra van szükségem, ami 100%-ban megbízható, mivel sokat utazok Európában. Szeretem a stílusos, formatervezett autókat. Nagyon elfoglalt vagyok, ezért nem nagyon ismerem a mai autókat. Van pár olyan autó, ami tetszik, de nem tudom mi köztük a különbség. Szóval szeretnék tanácsot kérni a Totalcartól.
Ha lehet, akkor küldjön pár képet a mellékletben! Én olyan autókra gondoltam, mint Lexus, Jaguar, Peugeot és BMW. Szeretném ha az autót lehetne 3 literes motorral és GPS rendszerrel kérni.

Várom válaszát,
Zsirai Tamás

Kedves Tamás!

A levelében említett szempontoknak jó néhány márka és típus megfeleltethető az adott piaci szegmensben, nem beszélve a rengeteg egyéni szempontról, ami alapján eldönthetjük, hogy az Ön egyéniségéhez melyik autó illeszkedne a legjobban.
Véleményem szerint a rendelkezésre álló terjedelem nem elegendő, és nem kifejezetten hatékony segítség Önnek az autóvásárláshoz, ezért ha a regisztráción keresztül igénybe veszi a segítségünket, akkor az igényfelméréstől az összehasonlító tesztvezetésen keresztül az autó átvételéig segítségére lehetünk.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.