Törött Volvo értékesítése

2002.03.08. 15:03

Természetesen minden autóval kapcsolatos kérdésben tudunk segíteni.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Tanácsadó!

Nemrég volt egy autóbalesetem, és a kocsi javítása túl sokba kerül.
Tudnak tanácsot adni a sérült autó eladásával kapcsolatban is?
Képek az autóról. A kocsi adatai:
Volvo 940, '92-es 4 ajtós, 2.0 Turbo (B200FT), 240e km, ezüstmetál, fekete bőr (megkímélt), ülésfűtés elöl, ABS, katalizátor, szervokormány, légkondi, 2x el. ablak, központi zár, Volvo riasztó/rádiósmagnó+el. ant./6 lemezes CD tár/erősítő+8 hangszóró, Volvo 15" alufelni, ragasztott hátsó szélvédő, Ericsson kihangosító, 190e km-ig vezetett szervizkönyv, új vezérmű- és ékszíjak.
Motorikusan nem sérült, csak a jobb eleje és hátulja.
Érdekelne, hogy mennyit érhet egy ilyen autó megvételre vagy beszámításra?

Üdvözlettel,
Nagy Ákos

Kedves Ákos!

Természetesen minden autóval kapcsolatos kérdésben tudunk segíteni, így reményeim szerint jelen esetben is találunk megoldást.
Az Ön által említett gépjármű javítási költsége a Volvo gyári alkatrészárainak ismeretében valóban drágának mondható, ezért ha a biztosító nem téríti meg a javítás költségét, akkor célszerű ebben az állapotában értékesíteni az autót.
Véleményem szerint az autó eladási ára sérülten az általános állapot függvényében 700.000-800.000 Forintra tehető.
Kérem, hogy vegye figyelembe a fent leírtaknál, hogy az autót csak fényképen láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat. Természetesen, ha a regisztráción keresztül igénybe veszi a szolgáltatásunkat, akkor az értékbecsléstől az értékesítésig a teljes ügyintézést elvégezzük Ön helyett.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.