Civic VTI eladási ár

2002.03.21. 17:40

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tiszteletem!

A kérdésem a következő, mennyiért tudnám eladni alábbi autómat:
94-es 1.6 Honda Civic VTI. 3 ajtós.
Felszereltsége : El. ablak, El. tükör, ABS, napfénytető, klíma, váltózár, riasztó, immobiliser, 2 éves szintezhető KONI gátlók, fekete bőr ülések elől, szövet hátul, könnyűfém felnik.
Az autó garázsban állt, kiváló állapotban van.

Kedves Bence!

A Honda Civic 1.6 VTI ára elég szórványos a piacon, melynek oka a tulajdonosok érzelmi kötődése (hiszen egy VTI nem kizárólag helyváltoztatásra használt eszköz) illetve az adott gépkocsi előélete, ami gyakran tudna árulkodni a korábbi sérülések történeteiről.
Mivel nem láttuk az eladni kívánt autót elég tág határok között állapítható meg az eladási ára. Az autó alapfelszereltségéhez nem tartozott hozzá a klíma és a KONI gátlók, ezek értéknövelő tényezők lehetnek, azonban az eladáskor nehezen érvényesíthetőek az áralkunál. Az elől bőr hátul szövet üléskárpit nem igazán szerencsés eladási szempontból, ez nem fog többletbevételt hozni az értékesítéskor.
Véleményem szerint az eladási ár a futásteljesítmény, a felszereltség és az általános állapot függvényében: 1.5 mFt - 1.7 mFt közé tehető.
Kérem vegye figyelembe, hogy a gépkocsit nem láttuk, ez befolyásolhatja a fent leírtakat.

Üdvözlettel:
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.