IV-es Golf eladása

2002.04.10. 17:00

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Gondolkodom rajta, hogy esetleg eladom (vagy beszámítattom új kocsi vásárlásánál) a jelenlegi autómat, és ezért szeretném tudni, mennyi a jelenlegi piaci ára a kocsinak, illetve hogy mennyire könnyű vagy nehéz az eladás, tekintve hogy a kocsi háromajtós.
Az autó adatai:
VW Golf 1.4 16V Euro 75 LE háromajtós
2001 júniusi
16 ezer km van benne
sötétkék (nem metál), bézs belsővel, az alap felszereltségen (ABS, szervokormány, két légzsák, négy tárcsafék, magnó stb) kívül egy manuális légkondicionáló van benne. Szervizkönyv vezetve, most volt 15 ezres szervizen. Az autó sérülésmentes, nagyon szép állapotban van, a belsejét még mindenki megcsodálta, aki beleült. Én vagyok az első tulajdonos.

Köszönettel,
Sz. László

Kedves László!

Tekintve, hogy az Ön autója rendkívül megkímélt állapotnak örvend és viszonylag jól felszerelt, ezért az eladási határidő elvileg nem lesz hosszú, azonban a 3 ajtós kivitel mindenképpen hátrányt jelent eladáskor.
Tehát, feltételezve a kitűnő műszaki és esztétikai állapotot valamint a sérülésmentes előéletet, az Ön autójának piaci ára jelenleg 3,1-3,2 mFt közé tehető.
Amennyiben az eladás gondolata elhatározássá formálódik Önben, segítségünket a regisztráción keresztül veheti igénybe.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.