Vitara és Explorer ármeghatározás

2002.05.14. 11:05

Tudni kell, hogy az Explorer keresettsége a hazai piacon nem nevezhető jelentősnek, így az alkupozíció kedvezőnek mondható.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Opticar!

Két autó értékére lennék kíváncsi.
1. Suzuki Vitara JLX 1.6 16v, 1997. 10. havi. Jelenleg 130.000 km van benne. Az autó sérülésmentes, 1. tulajdonosé. Extrák: légkondicionáló, vonóhorog, gallytörő. A 4 ablak és a tükrök természetesen elektromosak.

2. Ford Explorer 4.0 2000. januári. 90.000 kilométer van benne. Az autó sérülésmentes, egyedi fényezésű, gallytörő, oldalfellépők, távolsági fényszórók vannak rajta, üvegei fóliázottak. Mindkét kocsit főleg aszfalton használták.

Segítségüket köszönöm.
Mézes József

Kedves József!

Az Ön által említett Suzuki terepjáró eladási ára a megadott felszereltséggel és futásteljesítménnyel, feltételezve a kifogástalan műszaki és esztétikai állapotot, 2,4-2,6 mFt közötti, a jelenlegi piaci helyzetet és a keresettséget tekintve.

Ugyanezen feltételek mellett a Ford jelenlegi piaci ára 5,6-5,9 mFt között mozog, azonban tudni kell ,hogy az Explorer keresettsége a hazai piacon nem nevezhető jelentősnek, így az alkupozíció kedvezőnek mondható.
Kérem, hogy a fentiek olvasásánál vegye figyelembe, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.