Suzuki Swift eladása

2002.06.26. 14:40

Az említett Suzuki jelenlegi piaci ára a közölt paraméterekkel, az általános állapot függvényében 700 000-750 000 Forint között mozog.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

T. Nepperűző!

Autócsere mellett döntöttem, és a jelenlegi autómat el szeretném adni, de szeretném tudni mi az a reális ár, amiért odaadhatom.
A delikvens egy Suzuki, 1995-ös évjárat, ezres motorral. Felszereltsége széria (fordulatszámmérő, belülről nyitható csomagtartó, rádió).
Az autó korának megfelelő műszaki állapotú, törésmentes, kisebb esztétikai festékhibákkal, 80000 futott kilométerrel, és én vagyok a második tulajdonos.

Segítségüket előre is köszönöm.
Tamás

Kedves Tamás!

Az említett Suzuki jelenlegi piaci ára a közölt paraméterekkel, az általános állapot függvényében 700 000-750 000 Forint között mozog. A jelenlegi piaci viszonyokat tekintve, a Suzuki vonatkozásában megállapítható, hogy jelentős árkülönbségekkel árulják ugyanazon paraméterekkel rendelkező autókat.
Véleményem szerint a fentiekben közölt áron az autót 1 hónapos határidővel értékesíteni tudják.
Kérem, vegye figyelembe a fentiek olvasásánál, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.