Punto GT megéri?

2003.02.26. 15:01

Jó választás a Fiat legkelendőbb modelljének "mérgesített" változata.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Üdvözlet!

Az én problémám, vagyis kérdésem az lenne, szerintetek érdemes-e magamnak kiválasztani egy Fiat Punto GT-t, tudom sokan mondták hogy egy kényes autó, meg olvastam sok rosszat róla, sok gond van vele, de nekem egy ilyen autó kell, most erre van keretem. Szóval a kérdésem az, ha titeket bízlak meg az nekem miben lesz jobb, olyan szakemberekkel vagytok ellátva akik műszakilag is megnézik a gépet vagy csak reprezentatív módon végzitek el!

Előre is köszi!
Szabolcs

Kedves Szabolcs!

Jó választás a Fiat legkelendőbb modelljének "mérgesített" változata, mert egyrészt a menetteljesítményei és a vezetési élmény szenzációsak, másrészt ennyi pénzért nem kapunk hasonlót sem más márkából.
A megbízhatóság záloga a megfelelő karbantartás és odafigyelés a turbóra. Nem szabad spórolni a szervizeken, a motorolajon és az utángyártott alkatrészeken, viszont vásárláskor nagyon alaposan át kell nézni az autót, hogy ne a korábbi hibák hiúsítsák meg örömautózásunkat.
A szolgáltatásunk kiterjed a beszerzésnél a megfelelő autó kiválasztására, igazságügyi szakértői vélemény elkészítésére és az autó általános állapotának teljeskörű felmérésére.
Véleményem szerint nem érdemes dicsérni a saját "portékánkat" hanem érdemesebb eljönni hozzánk és meggyőződni hozzáállásunkról és hozzáértésünkről.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.