Ibiza ármeghatározás

2003.03.21. 14:00

Véleményem szerint az Eurotax szerint meghatározott ár jelen esetben megegyezik a piaci kínálati árral.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Opticar!

Szeretném megkérdezni, hogy az Eurotax szerint mennyit ér az autóm. Autó adatai:
2002-es Seat Ibiza 1.4, 100LE Sport változat, manuális klímával, 4 elektromos ablak, 15"-os könnyűfém felni, ABS+ESP+ASR+TCS, metálfény, sportülések, sportfutómű. Sérülésmentes, különösen megkímélt, garázsban tartott: új ára 4.190.000.
Magyarországon forgalomba helyezett 2002. júliusában, 8 hónapot futott, 20.000 Km, vezetett szervizköny, 1 tulajdonos. Várom válaszukat!

Tisztelettel:
Szabó Csaba

Kedves Csaba!

Az Ön autójának jelenlegi Eurotax szerinti eladási ára a megadott felszereltséggel és futásteljesítménnyel egészen pontosan a következő: 3.385.000 Ft.
Véleményem szerint az Eurotax szerint meghatározott ár jelen esetben megegyezik a piaci kínálati árral. Az eladás nehézsége, hogy Ibizából (és minden más márkából,ebben a kategóriában) a legfelszereltebb és legjobban motorizált modelleket a legnehezebb értékesíteni, hiszen még a használt árából is bőven vásárolhatunk egy szerényebb kivitelű, de új autót.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.