Nissan Micra értékbecslés

2003.07.29. 01:37

Németországból lett behozva, én lennék az első magyarországi tulajdonos.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Totalcar Tanácsadó!

Épp egy autóvásárlási projekt kezdetén vagyok. Kinéztem magamnak egy autót, és szeretném, ha értékelnék, és irányárat mondanának nekem.
Egy 1 literes benzines, 3 ajtós Nissan Micráról van szó. Németországból lett behozva, én lennék az első magyarországi tulajdonos. Az óra szerint 32.000 km van az autóban. Az autó eleje össze volt törve, azóta ki lett javítva a lökhárító, nem látszik rajta semmi. Az autó 1997. év végi gyártású.
Extraként megemlíteném: metálfény, manuális klíma, központi zár, elektromos ablakemelő.
Örülnék, ha tudnának információt adni, hogy mennyiért érdemes megvenni az autót.
Előre is köszönöm a segítségüket!

Üdvözlettel:
Károlyi Hédi

Kedves Hédi!

Az említett Micra jó választás lehet, ha valós a futásteljesítmény, és a sérülés mértéke nem volt jelentős, valamint szakszerűen javították meg az autót.
Ebben az esetben a reális piaci árat meg tudom mondani, azonban mindenképp látnom kellene a "kicsikét" ahhoz, hogy Ön nyugodt szívvel megvásárolhassa.
A kiszemelt Micra jelenlegi piaci ára feltételezve az átlagos műszaki és esztétikai állapotot 1,2-1,3 M Ft között mozog. Amennyiben szükség lehet a személyes állapotfelmérésünkre, kérem, keressen meg az elérhetőségeinken.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.