Focus kombi értéke

2003.12.16. 14:55

Sokat segített volna az eladásnál, ha a felsorolásban szerepel a klímaberendezés is.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Információt szeretnék kérni Önöktől használt autóm körülbelüli forgalmi értékére vonatkozóan.
Az autó: Ford Focus Ambiente 1.4 kombi sötétkék metál, elsõ üzembehelyezés: 1999.03.23., tulajdonosok száma: 1, futásteljesítmény: jelenleg 105 000 km.
Extrák: szervokormány, 1 légzsák, elektromos ablakemelők elöl, rádió-magnó, központi zár távirányítóval, szervizkönyv, riasztó, tetősín, alufelni
Az autó sérüléseit Ford márkaszerviz javította (a bal első sárvédő, első lökhárító, motorháztető sérült, melyet cserével orvosoltak és a szervizkönyben nyomon követhető) , apró karcolásokat kivéve hibátlan állapotú. A szervizeket csak a Ford végezte el.
Jelenleg túl van az autó az első két féltengely, fék, kanyarstabilizátor és a szokásos előírt cseréken.
Sajnálatos módon az autóban 500 km-rel ezelőtt egy vitatható ok miatt egy komplett alsó motorblokkcserét kellett eszközölni, mely természetesen egyéb alkatrészek cseréjét is magával vonzott(szűrők,vezérműlánc...). Az autó jelenleg újra garanciális és bejáratós, melyet igyekszem korrektül használni.
Segítségüket előre is köszönöm!

Tisztelettel:
M.T.

Kedves M.T.!

Az autóról kapott információk elegendőek és korrektek, azonban sokat segített volna az eladásnál, ha a felsorolásban szerepel a klímaberendezés is.
Az autó természetesen így is eladható, csak hosszabb időt vesz igénybe az értékesítés. Véleményem szerint a jelenlegi reális piaci ára az autónak 1.7-1.8 MFt között mozog állapottól függően.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.