Opel Astra G, klíma nélkül

2004.04.30. 13:29

A téli gumi garnitúra 60 000 Ft körüli alkualapnak tekinthető.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt OptiCar,

1999. áprilisi G Astrámat szeretném eladni, Club felszereltséggel.
Az autóban gyári riasztó található, a fényezése sötétzöld metál. 54 000 km-t futott (első tulajdonosa vagyok), éppen most mérték fel a műszaki állapotát szakszervizben, mely szerint kicsit hangos a szervókormány motorja, enyhe olajfolyás látható a vezérműtengely szimeringjénél (szerintem ez csak olajköd, de valami hibája kell, hogy legyen), valamint karcos a fényezése.
15'-ös könnyűfém felni van rajta, az acélfelnin pedig Good Year Ultra Grip 2 téli gumi 185/65 R 15 méretben.
Ezek a gumik kb. 10 000 km-t futottak, s az új autómhoz nem lesznek jók, ezért esetleg ezt is odaadnám az autóval, ha érdemes. Mennyi lehet a kocsi értéke (sajnos se klíma, se ABS nincs benne), és mennyit jelent pluszban a téli gumi?

Köszönöm segítségét:
Brenner Tibor

Kedves Tibor!

A leírtak alapján, figyelembe véve a futásteljesítményt, az Ön autója feltehetően jó állapotnak örvend

, azonban a klímát és az ABS-t tekintve az eladás szempontjából hátrányos helyzetű.
Sajnos a G Astrák keresettsége klíma nélkül nem mondható kedvezőnek, mert már hazánkban is ezt tekintik a legfontosabb felszereltségnek. Véleményem szerint az autó jelenleg 1,65-1,75m Ft között adható el a piacon. A téli gumi garnitúra 60 000 Ft körüli alkualapnak tekinthető.

Üdvözlettel,
OptiCar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.