Kombi dízel Mondeót vennénk

2008.01.09. 10:52
Mire figyeljünk vásárláskor?

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Kényelmes családi autót szeretnénk vásárolni, ami "minden" igényt kielégít! Jó választásnak tartja-e a Ford mondeo 2000 ccm diesel (tdci) verzióját? Fentartási költségről , ill. a vásárláskor feltétlenül megkérdezendőkről, megnézendőkről pár szót, ha említene.

Válaszát előre is köszönöm:

Topál család

Kedves Topál család!

Az első kézenfekvő kérdés az, hogy mennyit mennek évente az autóval, és ebből következően érdemes-e egy drágább dízel autót megvásárolni és drágán szervizeltetni, valamint a TDCi motoroknál jelentkező típushibákra vagyonokat költeni egy magasabb futásteljesítményű autónál.

Amennyiben dízel Mondeo megvásárlására adja a fejét, javaslom, hogy kizárólag magyarországi szervizkönyvű és maximum 60 000 kilométert futott autót vásároljon.

Ajánlott szakszervizzel állapotfelmérést végeztetni a vásárlás előtt. Ettől függetlenül a Mondeo mind típus ár-érték arányban kiváló, valamint megbízható jó minőségű autó.

Üdvözlettel:

OptiCar