2011.06.15. 12:29

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Autóvásárláson gondolkodom. Először 10 évnél fiatalabb Golf 4 kombin, vagy Fabia kombin gondolkodtam, de most a látóterembe került a Volvo V40 kombi is.
A lényeg, hogy mindenképp kombira van szükségem, illetve mindenképp benzinesre, és lehetőleg egy nem túlságosan szervízigényes típusra.
Amit nem értek, túlságosan olcsónak találom a benzines V40-es kombik árait a hasznaltauto.hu-n.  Van ennek vajon valami különös oka? Van valami különös gond a 11-12 éves volvo kombikkal?
Netán túl magas a szervízigényük?

Válaszát előre is köszönöm.

Üdv.
Jani

Tisztelt Uram!

A benzines Volvo V40 nem véletlenül nem tartja az árát. A Mitsubishi és Renault részegységek valahogy nem barátkoztak össze a svéd acéllal a korai modelleknél. Gyakori a váltóhiba, és az elektromos hibák. Az 1.6-os benzines nagyon lomha, a fogyasztása sem kevés. Az 1.6-os Golf kombi jó választás, időnként a légtömegmérő kér egy takarítást, vagy idővel cserét (csak a belseje is cserélhető), nem drága javítás. Menetdinamika, értéktartás, fenntartási költségek mind a Golf felé billentik a mérleget.

Weltauto

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.