Sportkocsit vennék

2011.09.27. 10:41

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Üdv Nepperűző!

Egy 2005-ös gyártású, de 2006.12. hónapban forgalomba helyezett, tűzpiros Nissan 350Z-t szeretnék eladni. (Teljesen tuningmentes, gyári állapotú). 46 ezer kilométer,10 ezrenként olajcsere. Nagyon megkímélt az autó. Ön szerint mennyit ér? Ha eladtam az autót, szeretnék venni egy másikat de elég nagy dilemmában vagyok! Seat Leon Cupra(2008) vagy Ford Focus ST(2006-2008) 2 autó közül nem tudom, melyiket lenne érdemesebb! Az áruk nagyjából egyforma.Külsőleg tetszik mind a kettő. A megbízhatóbbat szeretném megvenni. Az ST nagyon sokat eszik a Cuprához képest és kevesebb a lóerő is. De az 5 hengeres hangja ... szóval a kérdés hogy te melyiket javasolnád?

Előre is köszönöm a válaszod!

Jani

Tisztelt Uram!

Az autó annyit ér, amennyit adnak érte. A Nissan 350Z-hez hasonló nagyon kívánatos, de egzotikus autóknál az Eurotax nem nagyon segít, a piacuk viszonylag szűk. 4 990 000-Ft–ért hírdetném, és az érdeklődés függvényében változtatnám az árat. A Cupra és Focus ST megbízhatóbb? Nem tudom. Annyira kevés van ezekből Magyarországon, hogy nekünk semmi tapasztalatunk sincs utóbbival. A Cupráról ki tudom jelenteni, hogy nincs jellemző betegsége, a bemutató státuszú, fiatalabb (max 2 éves ) autókkal szerzett tapasztalataink szerint csak a gumit és a fékbetétet fogyasztják jobban, mint egy normál Leon, egyébként semmivel több szervizigényük nincs.

Weltauto

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.