2011.11.25. 15:32

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Üdv!

Kedves Csikós úr megfertőzött a régi Mercedes imádatával. Most éppen autóvásárlás előtt állok, a kérdésem: lehet ma Magyarországon JÓ Mercedest vásárolni 5-600 000 ft-ért, vagy ne is keresgessek?

Válaszát köszönöm: Zoltán

Tisztelt Uram!

Ennyi pénzért ne is keressen, már amennyiben a JÓ Mercedes alatt nem szétrohadt, füstöt okádó, agyongittelt, lelakott belsejű, papírok nélküli járművet ért. Van ennyi pénzért Mercedes, de azokból nagy idő, és anyagi ráfordítással lesz jó autó. Akkor meg már inkább egy eleve szépet megvenni másfél millióért. Óbudán egy Bécsi úti kereskedésben jelenleg van egy ilyen, kicsit többért, hihetetlenül jó állapotban.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.