Megbízható japán dízelt?

2012.11.05. 16:47

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Autócsere előtt állok, az elképzelés egy használt dízel szedán. Sok nézelődés és érdeklődés után a japán autók felé tereltek a megkérdezett szerelők, mert a megbízhatóság a fő szempont, és szerintük akkor csak japán márkák jöhetnek szóba. Kicsit furcsállom az elfogultságukat, de gyanítom, hogy nem véletlen az egybehangzó vélemény, ugyanis az összes megkérdezett ezt válaszolta eddig. Amit néztem eddig, az a Toyota Avensis, illetve a Honda Accord, 5 évnél semmiképpen nem idősebb. Nem kell bődületes teljesítmény, tényleg fontosabb a megbízhatóság. Kérem mondjon véleményt a fenti két típusról, illetve ha el tudna látni jó tanácsokkal a vásárlást illetően -esetleg más típus, mire érdemes nagyon figyelni- azt megköszönném!

Üdv,
Gergely

Kedves Gergely!

Nem ereszteném bő lére a választ, hallgasson a szerelőkre, nem beszélnek butaságot. Mindkét típus jó választás, én is ezeket venném.

Üdvözlettel
becsuletesnepper.hu

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.