Csak a Touran jó három gyerekhez?

2012.12.23. 11:54

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Három gyermekes családapává váltam!

Egy nyolc, egy hat és egy 8 hónapos gyermeket szeretnék fuvarozni az Anyukájukkal évi 10-15 ezer kilométert.

A Multipla ronda, az FR-V-t nem gyártják már 3 éve és ritka a piacon. Nagy hodályt/ Alhambra, Galaxy, Sharan/ nem szeretnék és nem tudok megfizetni, áruszállítók /Partner, Kangoo/ szintén kizárva. Kicsi benzinmotoros autó kellene amelyikben a második sorban elfér három gyermekülés. Tényleg leszűkítettem a kört a Volkswagen Touran-ra?

Várom válaszát, köszönettel: Zsolt

Kedves Zsolt!

Papp Tibinek volt egy ide vonatkozó írása, "Miben fér el három gyerekülés címmel", olvassa el. Típusválasztásnál azt gondolom, hogy kénytelen lesz kompromisszumot kötni, és a praktikumot előtérbe helyezni minden más szemponttal szemben. Ha az FR-V tetszik, akkor miért nem vesz azt? Írja, hogy "az FR-V-t nem gyártják már 3 éve és ritka a piacon". Hát vegyen egy használtat, a ritka nem azt jelenti, hogy nincs, és ne féljen, nem fog lerohadni a felesége alatt. Az 1.7-es motor megbízható, nyolc liter körüli fogyasztással.

Üdv:

becsuletesnepper.hu

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.