Egymillióból női autót?

2013.03.06. 10:43

Gyöngyi a Touaregre gerjed, de az sajnos nem fér bele a keretbe.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Van egy kb. 1-1,5 milliós keretem autóvásárlásra. Leginkább a városi terepjárók tetszenek (nő vagyok), de ebbe az összegbe nem fér bele az álom BMW X1 vagy a VW Touareg. Évente kb. 5-10000 km-t vezetek, főleg városban, néha autópályán. Fontos, hogy ötajtós, vagy kombi legyen, mert kutya és babakocsi szállítás is játszik. Eddig a Ford Fusion tetszett legjobban, mondhatni beleszerettem. Ajánlották még a Honda Jazzt és a Toyota Corolla/Aurist is ismerősök. Nekem még mindig a Fusion tetszik, kérem adjanak tanácsot!

Kedves Györgyi!

Jó a Fusion, nincs vele semmi baj, de nem egy ligában játszik a Jazzel, a Jazz sokkal magasabb színvonalú autó. Próbálja ki mindkettőt, és rá fog jönni, hogy miről beszélek. Most volt nálunk egy vevő, aki egy 206-os Peugeot-ból ült át a Jazzbe, és csak pislogott, hogy ő nem gondolta volna, hogy a két kocsi között ekkora különbség lehet. A Jazznek milyen szépen jár a motorja, mekkora hely van benne, milyen szépen gurul, milyen jó kapcsolási érzetű a váltója (a 206-os után pláne), milyen másképp kattan az indexkar, stb.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.